Utleie

Utleie

Dykkergarasjen tilbyr komplett utleie av dykkerutstyr til alle deres behov. Hos oss er du velkommen til å reservere utstyr til en bestemt dato. Reservering av utstyr gjøres ved at du sender mail med utstyrsbehov og hvilken periode det ønskes leie for. Dersom du er usikker på hvilke størrelse du trenger er du velkommen til å kontakte oss på post@dykkegarasjen.no. Dykkegarasjen har gjort et regnestykke på at du kan leie utstyr mellom 9-12 ganger pr. år før det lønner seg å kjøpe eget (For detaljert utregning vises det i et avsnitt under). Før dette betaler en kun de årlige driftskostnadene på et komplett dykkerutstyr.

Noen av fordelene med å leie utstyr kan oppsummeres som:

  • Sparer plass hjemme.
  • Slipper vedlikehold av utstyret.
  • Ingen store investeringskostnader
  • Ved å prøve forskjellig utstyr kan en kjøpe akkurat det utstyret man ønsker. Dette hindrer store feilinvesteringer.

Priser

Vi har stor forståelse for at alle ikke kan kjøpe fullt utstyr rett etter et grunnkurs. Vår filosofi er at du skal kunne prøve alt utstyret så lenge du ønsker til en rimelig penge. Derfor tilbyr vi utleie av komplett utstyr inkl. ABC-utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter). Prisene for leie av utstyr under gjelder for ett døgn, tre døgn og en uke. Reservasjonen bekreftes først ved betaling på enten faktura eller vipps som sendes etter e-post korrespondanse. En annen mulighet er å reservere utstyret på telefon og betale i butikken. Du kan selvfølgelig også møte opp i butikkens åpningstider, men da kan vi ikke garantere at utstyret ikke allerede er utleid. Alt dykkerutstyr leies ut for 24 timer av gangen. Fremvisning av gyldig dykkersertifikat er nødvendig ved leie av utstyr.

Utstyr 1 døgn 3 døgn 7 døgn
Komplett dykkerutstyr (unntatt ABC) 500,- 1200,- 2300,-
Leie av ABC-utstyr (maske, snorkel og svømmeføtter) 100,- 300,- 500,-
Tillegg for ekstra flaske 100,- 200,- 500,-

Kjøpe eller leie?

Dykkegarasjen har gjort et regnestykke på at man skal holde eget utstyr gående så koster det ca. 4700-6200 kr i faste utgifter hvert år. I tillegg kommer investering på 15.000-25.000 kr for utstyr i begynnerklassen. Mange velger da å oppgradere utstyret innen 1-3 år og selger det gamle for ca. halv pris.

Frem til man bestemmer seg for hvilken type utstyr man ønsker seg anbefaler vi derfor å leie utstyr noen ganger først, fremfor å bruke masse penger på utstyr man kanskje ikke blir helt fornøyd med. Leie er et billig alternativ til å eie, særlig i begynnelsen av dykke-karrieren.